Cream Cheese and Chocolate Muffins


- 100 gr branza Philadelphia
- 1 lg jumate Baileys (eu nu am avut, am pus Limoncello home made :D )
- 1 ou
- 3/4 cup lapte(180 ml)
- 1/3 cup apa(80 ml)
- 50 unt topit
- 100 gr ciocolata rasa
- 1 1/2 cup faina (200 gr)
- 1 praf de copt
- 3 linguri cacao
- 1/2 cup zahar (115 gr)


Batem branza cu mixerul pana devine cremoasa. Adaugam lingura de Baileys, respectiv Limoncello in cazul meu, si mai batem 1 minut. Batem oul, adaugam laptele, apa, untul topit si ciocolata rasa. Separat, amestecam faina cu praful de copt, zaharul si cacaoa. Omogenizam cele 2 compozitii.




Punem in tava de muffins hartiute in fiecare forma. Le umplem pe jumatate, punem cate o lingurita din crema de branza in mijlocul fiecareia si apoi acoperim cu cealalta jumatate.



Dam la cuptor la foc moderat pentru aproximativ 20 de minute.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef