Cosite cu carnati oltenesti
Aluat:
- 500 gr faina
- 1 cubulet de drojdie (25 gr)
- 250-300 ml lapte caldut
- 1 lingurita de miere
- 5 linuri de ulei
- 1 lingurita sare
Umplutura:
- carnati oltenesti sau cremvusti (aprox 400 gr)
- 1 ou pentru uns
Facem aluatul exact ca si la pizza, numai ca in loc de apa punem lapte. Impartim aluatul in 2 sa fie mai usor de lucrat. Luam prima bila de aluat si intindem o foaie de 3-4 mm. Il taiem in patrate cu latura egala cu lungimea bucatii de carnat. Invelim carnatul cu bucata de aluat si il taiem felii, dar nu pana jos. Il crestam, mai corect spus.
Apoi dam feliile de o parte si de alta. Lasam sa stea cositele formate in tava tapetata cu hartie de copt cam 15-20 de minute, apoi le ungem cu oul batut si presaram susan deasupra.
Dam la cuptor la 190 grade, pentru aproximativ 30 de minute, sau pana sunt rumeni uniform.
Delicios!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Contact
Pentru torturi la comanda :
0769 280 509
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu