Cartofi gratinati cu sunca si cascaval
Reteta asta o are Razvi de la o fosta colega de lucru (Xenia, daca citesti, multumim :D) si practic e varianta mai light si mai fina a clasicilor cartofi gratinati cu oua si carnat. Am facut-o de multe ori, e really delicious si e super simplu de facut.
Avem nevoie de:
- ~6 cartofi fierti in coaja
- 300 gr cascaval dat pe razatoare
- 300 gr sunca data si ea pe razatoare (noi am apelat cu incredere la robot)
- 200 gr smantana
- un cub de unt
- condimente pentru cartofi
Ungem o tava de yena cu unt. Asezam primul strat de cartofi taiati felii, un strat de smantana, vegeta, un strat de sunca si unul de cascaval. Repetam pana cand umplem tava, ultimul strat trebuie sa fie unul generos de cacaval. Presaram deasupra condimentele pentru cartofi.
Dam la cuptor pana se rumeneste putin cascavalul.
Servim cald. It's delicious!!
17:19
|
Etichete:
Fel principal
|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Contact
Pentru torturi la comanda :
0769 280 509
2 comentarii:
Te invit cu drag sa iti inscrii blogul/blogurile in directorul meu de bloguri
http://directordebloguri.blogspot.com/
Cu bine
Hannah
am sa incerc si eu reteta ta desi am mancat cand eram mai micuta .. si reteta pe care ai publicat'o e exact ca cea de atunci .. asa ca in seara aceasta , voi gati reteta ta :d
multumesc frumos !
Sarbatori fericite !
Trimiteți un comentariu