Pudding cu suc de portocale

Acest desert are specific turcesc. E acrisor, aromat si foarte simplu de facut.

Avem nevoie de :

-1 plic pudding de ciocolata

-2 linguri zahar brun

-400 ml suc de portocale

Amestecam praful de pudding cu zaharul si 4 linguri din sucul de portocale.



Restul sucului de portocale il punem la fiert. Cand da in clocot, luam de pe foc si adaugam amestecul pregatit mai devreme. Punem din nou pe foc si amestecam incontinuu pana se ingroasa.

In mod normal se toarna intr-o forma patrata sau dreptunghiulara, se da la frigider cateva ore si apoi se taie patratele, dupa care se dau prin nuca de cocos, fistic, nuca sau alune macinate. Indiferent care ar fi forma in care se toarna, aceasta trebuie clatita cu apa foarte rece sau tinuta 20 de minute in congelator.

Eu am turnat-o intr-o forma de silicon, de fluture si am decorat-o cu bombonele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef