Rulada din carne de pui

Reteta asta e din inspiratie proprie, prin urmare cantitatile pot varia in functie de preferinte.

Ingrediente:

-500 gr piept de pui macinat

-1 ou

-o ceapa

-100 gr smantana

-150 gr cascaval

-branza topita cu sunca (un sfert de tub sau 2 triunghiuri)

-1 ardei rosu mic

-3 felii de sunca de praga

-optional putin ardei iute (nu unul intreg)

In carnea tocata de pui se adauga oul si ceapa taiata marunt. Se intinde o foaie groasa cam de 1 cm pe o folie de aluminiu.

Se rade cascavalul, sunca se taie cubulete, ardeiul la fel si se amesteca. La aceasta compozitie se mai adauga smanatana, branza topita, sare, vegeta si piper.

Se toarna compozitia peste carne, intinzandu-se uniform pe toata suprafata ei.

Se ruleaza usor cu ajutorul foliei de aluminiu.

Se pune intr-o tava (cu tot cu folie) si se lasa la cuptor cam 30 min.

Se poate servi ca aperitiv(rece) sau cu diferite garnituri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef