Legume cu telemea


Noua nu prea ne place (sau asa stiam noi, ca nu ne place) conopida. Am incercat totusi reteta asta ca mi-a placut cum suna combinatia de legume cu telemea si oregano. Evident ca am descoperit ca de fapt ne place foarte mult conopida, cel putin in formula asta.
Ne trebuiesc urmatoarele:
- 1 conopida mica
- 2 morcovi
- 150 g fasole verde(din conserva)
- 100 g mazare(din conserva)
- 1 ardei rosu
- 400 g telemea de oaie
- 1 lingurita oregano
- 50 ml ulei de masline

Desfacem conopida in buchetele si o spalam si curatam morcovii. Le punem la fiert pentru aprox. 10 min. si apoi le scurgem de apa. Taiem morcovii rondele si ardeiul bucati cat vrem de mari. Intr-o tava punem conopida si morcovul, peste ardeiul fasolea verde si mazarea , dupa care repartizam peste legume branza taiat cubulete. Stropim cu uleiul de masline si presaram deasupra oregano. Punem tava in cuptorul incins si coacem la foc potrivit spre mare circa 20 de min sau pana cand branza se topeste putin si se rumeneste deasupra.
Noi am servit ca si garnitura pentru pulpe la cuptor.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef