Paste cu sos mascarpone si pui
undefined
undefined
Reteta asta e din revista "Bucataria pentru toti" si pot spune cu mana pe inima ca sunt cele mai bune paste pe care le-am mancat ever! Sosul e demential, mananci in nestire! Nu e mancare de facut pe timp de criza, iese un pic mai scump, dar merita din plin!!
Avem nevoie de:
- 1 pachet de paste Pasta d'oro (asta am folosit eu, ma gandesc ca merg si alt fel de paste)
- 400 gr pastrama de pui
- 200 g ciuperci feliate
- 70 g mazare din conserva
- 200 g mascarpone
- 3 linguri ulei de masline
- sare,piper

Taiem pieptul de pui cubulete si il calim in uleiul de masline. Adaugam ciupercile si lasam la calit cateva minute pana lasa apa. Punem si mazarea si continuam calirea inca 2-3 minute. Condimentam dupa gust si luam de pe foc. Adaugam mascarpone si amestecam pana se topeste. Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
- Bruschette cu rosii
- Marsupi Plus
- Torturi noi si cate ceva despre viata cu bebe
- New addition
- Salata de andive cu portocale si nuci
- Cateva torturi si ganduri
- Wedding cakes
- Torturi iulie
- Tarta cu spanac si telemea
- Supa-crema de mazare uscata
- Cheesecake cu ricotta si cioco alba
- Pui la rotisor
- Parjoale in sos alb
- Prajitura Valurile Dunarii
- Somon aromat cu cartofi la cuptor
Contact
Pentru torturi la comanda :
0769 280 509
1 comentarii:
Le-am facut si eu in seara asta, doar ca nu am pus mazare. Sunt minunate, multumim pt reteta!!!
Trimiteți un comentariu