Cosite cu carnati oltenesti


Aluat:
- 500 gr faina
- 1 cubulet de drojdie (25 gr)
- 250-300 ml lapte caldut
- 1 lingurita de miere
- 5 linuri de ulei
- 1 lingurita sare
Umplutura:
- carnati oltenesti sau cremvusti (aprox 400 gr)
- 1 ou pentru uns

Facem aluatul exact ca si la pizza, numai ca in loc de apa punem lapte. Impartim aluatul in 2 sa fie mai usor de lucrat. Luam prima bila de aluat si intindem o foaie de 3-4 mm. Il taiem in patrate cu latura egala cu lungimea bucatii de carnat. Invelim carnatul cu bucata de aluat si il taiem felii, dar nu pana jos. Il crestam, mai corect spus.


Apoi dam feliile de o parte si de alta. Lasam sa stea cositele formate in tava tapetata cu hartie de copt cam 15-20 de minute, apoi le ungem cu oul batut si presaram susan deasupra.


Dam la cuptor la 190 grade, pentru aproximativ 30 de minute, sau pana sunt rumeni uniform.
Delicios!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef