Clock Cake


Asta a fost tortul pentru Revelion, format din : blat de cioco insiropat cu siropul de la compotul de visine, crema stracciatella, capuccino si rom si visine. Si bineinteles acoperit cu fondant marshmallow. A fost bun, am apucat sa gust din asta :) Pozele nu sunt cele mai reusite, fiindca lumina era foarte proasta, dar va puteti face o idee. Fondantul era verde pastel si decoratiile negre.
Happy new year everyone!!



8 comentarii:

Dios spunea...

Hmmm ce bun o fost.. am apucat si eu sa gust din el .. de fapt am mancat deabinelea:)

noi2 spunea...

ma bucur ca v-a placut dude! si alta data, cu placere ;)

Vlad Marcu spunea...

foarte faine torturile, si pe partea de design dar sunt sigur ca la fel de gustoase. Felicitari

noi2 spunea...

thank you, thank you! :D

AnaMarya spunea...

Sunt fff gustoase toate torturile facute de Ale, pe langa cale orneaza asa de frumos si cu bungust, sunt si foarte delicioase, deja am apa in gura :) a fost un ceas foarte bun :)) pacat ca l-am mancat ca era asa de frumos :)

Anonim spunea...

Arata foarte fain torturile as vrea sa fac si eu asa.Ai putea sa-mi spui de ce instrumente si ingrediente am nevoie in mod special?ms

noi2 spunea...

instrumente? eu nu am instrumente speciale pentru fondant, improvizez. De exemplu pentru cercurile de pe ceas am folosit cutii din alea galbene de oua kinder sa le decupez. Si mai am cateva cuttere de pe vremea cand faceam cercei :) Si ingrediente...depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa le imbraci in fondant, ai nevoie de marshmallow, zahar pudra si un pic de ulei. In caz ca vrei sa faci ceva anume, intreaba si daca pot, te ajut.

Annia spunea...

Buna! Tortul arata minunat si as vrea sa pregatesc si eu unul asemanator pentru anul acesta...Daca poti sa-mi dai reteta exacta (cam ce cantitati si unde gasesc marshmallow) pentru fondant ar fi minunat....Multumesc anticipat!

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate