Tort pentru Alina


Azi e ziua Alinei! So... LA MULTI ANI FERICITI, Alina! A fost tort de fructe(am pus visine, capsuni si ananas), dar cu blat de cioco si sarbatoritei i-a placut :)
La decor am avut mana libera, conditia era sa fie in culori calde. Am mai zis ca mie nu prea imi plac florile pe torturi. Ma refer la traditionalii trandafiri, in schimb imi plac la nebunie chestiile gen floral brush. Mi se par asa elegante si clasy si stylish... Asa ca inspirandu-ma dupa un floral brush am ajuns la decorul asta.
Am fost multumita de ce a iesit desi se putea si mai bine(ma refer la detalii aici, care nu se vad in poza).



6 comentarii:

Vlad Marcu spunea...

ti-am scris aici, in caz ca te uiti mai repede aici, mergi pe strada Brancoveanu, unde e bazarul din Timisoara si cum mergi inainte treci de intersectia cu Porumbescu si undeva mai in fata pe dreapta e un magazin TCM exact vis a vis de el vei vedea la demisol o alimentara cu specific arabesc, sigur o vei gasi ( apropo e uam cautat-o de 3 ori si deabia a 4-a oara am gasit-o :)) )alimentara e pe stanga la demisol si scrie mare Alimentara cu specific arabesc.

Vlad Marcu spunea...

vroiam sa spun ca acolo gasesti tahina, asta am uitat sa adaug in mesajul de mai sus ;)

Lissa's Cakes spunea...

Foarte frumos tortul...la multi ani Alinei!

Alina spunea...

Thanks a lot, Ale! A fost FOAAARTE foarte bun... si sa nu mai zic ca asptectul a fost laudat de toti colegii :D

noi2 spunea...

@ Vlad : stiu magazinul am mai fost o data acolo, dar pe vremea aia nu aveam nici in clin nici in maneca cu bucataria, doar m-am holbat. O sa mai dau o raita cat de curand.
@ Lissa : multumeeeeeesc!! stiind ca vine din partea ta, care esti guru in materie de torturi, chiar ca e compliment! :D
@ Alina : cu cea mai mare placere, ma bucur asa de mult ca v-a placut! :)

giovanna spunea...

super! great job

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef