Ciulama de ciuperci


Mancarea asta e de cand ma stiu. Facea bunica o ciulama cu ciuperci de padure...o nebunie! Se face repede, ce-i drept, e satioasa si delicioasa, mai ales cu mamaliguta...mmmmm!! Bun, sa lasam palavrageala ca avem treaba aici.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci
- 2 cepe
- 2-3 catei de usturoi
- 2 linguri pline de faina
- 200 ml smantana


Curatam ciupercile si le taiem cat de mari vrem. Eu prefer sa le tai mai mari, fiindca oricum ele scad foarte mult. Tocam ceapa marunt si o calim in 2-3 linguri de ulei. Cand e ceapa calita, adaugam ciupercile si jumatate de cana de apa. Amestecam faina cu smantana si usturoiul pisat.




Lasam ciulamaua pe foc pana scade zeama lasata de ciuperci indeajuns de mult. Adaugam smanatana cu faina si usturoi si mai lasam sa dea cateva clocote. Potrivim de sare si piper. Eu pun si vegeta.


Gata mancarea! Servim, bineinteles, cu mamaliguta ;)



1 comentarii:

Anonim spunea...

hum

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef