Ficatei cu ceapa


Asta e o mancare care se poate face cand nu ai chef sa stai prea mult prin bucatarie. Merge repede si e foarte gustoasa...asta in caz ca iti plac ficateii :D
Avem nevoie de:
- 2 cepe medii sau una mare
- o caserola ficatei de pui
- 100 ml vin alb
- 1 lingura amidon
- sare, piper, vegeta


Tocam ceapa marunt si o calim in 2 linguri de ulei.


Adaugam ficateii, apoi stingem cu vin. Lasam 5 minute, dupa care adaugam un pahar de apa. Lasam pe foc aproximativ 20 de minute la foc mediu. Daca apa scade prea tare, mai adaugam cate putin. Condimentam dupa gust cu sare, vegeta, piper. Cand ficateii sunt facuti, adaugam lingura de amidon, mai lasam sa dea 2 clocote si stingem focul.


Noi am servit cu piure de cartofi si castraveti murati.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef