"Portofele" cu branza
"Portofelele" astea sunt perfecte! Arata si bine si sunt teribil de gustoase.
Avem nevoie de:
- 250 gr branza sarata + 50 gr pentru umplutura
- 250 gr faina
- 100 gr unt
- 1 ou + inca un ou pentru uns
- susan si chimen (macinat sau seminte)
- un varf de cutit praf de copt
Taiem untul cubulete. Framantam un aluat din faina, branza rasa pe razatoare, un ou, si un varf de cutit de praf de copt.
Invelim bila de aluat intr-o folie de plastic si dam la frigider pentru minim jumatate de ora.
Radem branza si batem oul.
Intindem o foaie groasa de aproximativ 0.5 cm. Taiem cercuri cu un pahar. Al meu a avut diametrul de 8 cm.Ungem cerculetele cu ou, punem branza in mijloc si le inchidem, dupa care apasam cu furculita pe margini.
Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam portofelele in tava. Le ungem cu ou si presaram deasupra susan sau chimen. Eu am mai facut si niste figurine :D.
Recipe by Ala.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Contact
Pentru torturi la comanda :
0769 280 509
Lista mea de bloguri
Arhivă blog
-
▼
2009
(54)
-
▼
noiembrie
(16)
- Mousaka de cartofi
- Bretzel (covrigi bavarezi)
- Chestnut bomb
- Ciulama de ciuperci
- Rol cu spanac
- Cornulete choco-coco
- Bab gulyas
- Crispy strips
- Cartofi Wedges
- Gris cu lapte
- Festivalul culinar "Pofta buna-voie buna"
- Cartofi umpluti
- "Portofele" cu branza
- Coconut Pineapple Muffins
- Ficatei cu ceapa
- Clatite cu banane, biscuiti si ciocolata
- ► septembrie (7)
-
▼
noiembrie
(16)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu