"Portofele" cu branza


"Portofelele" astea sunt perfecte! Arata si bine si sunt teribil de gustoase.
Avem nevoie de:
- 250 gr branza sarata + 50 gr pentru umplutura
- 250 gr faina
- 100 gr unt
- 1 ou + inca un ou pentru uns
- susan si chimen (macinat sau seminte)
- un varf de cutit praf de copt


Taiem untul cubulete. Framantam un aluat din faina, branza rasa pe razatoare, un ou, si un varf de cutit de praf de copt.


Invelim bila de aluat intr-o folie de plastic si dam la frigider pentru minim jumatate de ora.



Radem branza si batem oul.



Intindem o foaie groasa de aproximativ 0.5 cm. Taiem cercuri cu un pahar. Al meu a avut diametrul de 8 cm.Ungem cerculetele cu ou, punem branza in mijloc si le inchidem, dupa care apasam cu furculita pe margini.




Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam portofelele in tava. Le ungem cu ou si presaram deasupra susan sau chimen. Eu am mai facut si niste figurine :D.



Dam la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se rumenesc.




Recipe by Ala.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef