Budinca de cartofi cu ciuperci



Nu ar trebui sa spun ca mancarea asta s-a nascut din incercarea nereusita de a face altceva, dar asa a fost :) In final a fost delicios si asta conteaza de fapt.
Avem nevoie de :
- 6 cartofi taiati cubulete fierti
- 400 gr ciuperci proaspete, tocate marunt
- 3 galbenuse
- o lingura marar uscat
- 5 linguri bulion
- 30 gr parmezan
- 50 de gr cascaval
- 50 de grame de unt + un cubulet pentru uns tava
- 3 catei de usturoi


Punem la calit ciupercileimpreuna cu usturoiul pisat, bulionul si jumatate de cana apa. Lasam pe foc pana se evapora apa. Saram si piperam.


Pisam cartofii ca pentru piure. Adaugam untul, galbenusele si parmezanul ras. Amestecam pana se omogenizeaza.


Ungem o tava de yena cu unt si turnam compozitia de cartofi, peste punem ciupercile si radem cascaval. Dam la cuptor aproximativ 15 - 20 de minute, pana se rumeneste putin cascavalul.




Se serveste ca atare sau ca garnitura.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact

Pentru torturi la comanda :
0769 280 509

Torturi si prajituri

Flori cu stil

Foto-video

Persoane interesate






Toate retetele sunt pe Petitchef