Tomato, Cheese & Oregano Muffins
E prima oara cand fac muffins sarate si ne declaram incantati! :)
Pentru ca reteta am luat-o din "Muffin Bibile", care e in engleza, masurile o sa fie in "cups". Un cup e cana de 240 de ml, cu care masuram toate ingredientele.
Ingrediente:
- 1 ou
- 3/4 cup apa
- 1 1/2 cup faina
- 1 cup branza cheddar rasa
- 1/4 cup parmezan ras
- 1 lingurita oregano
- 3 rosii (de la care am scos semintele) taiate cubulete mici
- 1 praf de copt
Amestecam faina cu praful de copt, apoi toate celelalte ingrediente, pana sunt omogenizate.
Recomandarea mea ar fi sa nu se inlocuiasca branza cheddar sau parmezanul cu un cascaval normal. Au arome care merg foarte bine cu rosiile si oregano si sunt branzeturi tari.
Punem compozitia in formele de muffins si dam la cuptorul preincalzit. Eu am pus si in formele de steluta, proaspat achizitionate :D
Se coc aprox 20 de minute la foc mediu. Facem testul "scobitoarea" sa vedem daca sunt coapte.
23:30
|
Etichete:
Muffins
|
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Contact
Pentru torturi la comanda :
0769 280 509
Lista mea de bloguri
Arhivă blog
-
▼
2009
(54)
-
▼
octombrie
(17)
- Chocolate Chip and Walnuts Muffins
- Cheesecake cu ciocolata
- Ciorba de perisoare
- Snitel milanez
- Budinca de cartofi cu ciuperci
- Pachetele cu branza la cuptor
- Tocanita cu perisoare de pui
- Pizza
- Tort diplomat
- Muffins cu portocale
- Lasagna
- Pui marocan
- Tomato, Cheese & Oregano Muffins
- Curry de pui cu arahide
- Biscuiti cu lavanda
- Purcel cu sos de struguri
- "Gratin" de mamaliga
- ► septembrie (7)
-
▼
octombrie
(17)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu